Cyklar till folket av hög kvalitet till ett bra pris

Mustangs vision är gedigen kvalitet till ett bra pris Visionen som Carl Liljeberg en gång hade när han startade Trelleborgs Velocipedfabrik 1923 står sig än idag. Carl Liljeberg fokuserade på att bygga cyklar till folket av hög kvalitet till ett bra pris. Det gör vi fortfarande på Mustang, såhär nästan hundra år senare.

Historien har sin början i ett familjeföretag i Trelleborg, som under Carl Liljebergs ledning, tillverkade cyklar. Den första cykelmodellen kallades TV och såldes främst i deras egen cykelaffär i staden. Den första cykeln med namnet Mustang lanserades 1947 och kom att göra succé hos svenska folket. I dess spår följde även många framgångsrika årtionden av mopedtillverkning. Den sista cykeln tillverkades i Trelleborg 1994, då Carl Liljebergs bolag fick danska ägare.

           

Idag lever Mustangs anda vidare i nya ägarförhållande och försäljningen sker i huvudsak här i vår cykelaffär på nätet. Att handla cykel i vår cykelaffär i stället för en traditionell cykelaffär är inga konstigheter. Vi ger dig förstklassig service hela vägen och självfallet levererar vi snabbt till en låg fraktkostnad. Du har lång öppet-köptid och kan returnera kostnadsfritt. Våra cyklar är till 98 % färdigmonterade när de levereras till din dörr. Mustangs cyklar tillverkas än idag med målet att ge mycket cykel för pengarna.

Därtill har vi lagt hög service och ett smidigt köpförfarande, du får din nya cykel hem till dörren! Gedigen kvalitet till ett bra pris, helt enkelt.